Fizetési megoldás

rólunk

   - A tintatenger.hu webáruház üzemeltetője az Eco-Print-System Kft. Cégünk több mint 20 éve foglalkozik irodatechnikai nyomtatókazetták, tintapatronok felújításával, újragyártásával. Ez idő alatt komoly tapasztalatot szereztünk ezen a téren.

   - Munkánk során igyekszünk maximálisan megfelelni a piaci igények elvárásainak, így kínálatunkban a gazdaságos, és a prémium kategóriás termékek is megtalálhatók, természetesen az elvárt minőségi igények teljesítése mellett. Több felújítási eljárást magunk dolgoztunk ki, s alkalmazunk sikerrel. Alapanyagainkat bevált, megbízható szállítóktól szerezzük be, és azt is lehetővé tesszük vállalkozó kedvű vásárlóinknak, hogy azok felhasználásával akár maguk tegyék újra használhatóvá lefutott kellékeiket.

   - Fontosnak tartjuk kiemelni azt, hogy tevékenységünk igazi környezetbarát tevékenység, mert munkánk során elhasznált, kidobásra ítélt anyagokat varázsolunk újjá. Nem tévesztendő ez össze a távol keletről importált utángyártott kellékekkel, mert azok nem környezetbarátok, nem tartalmaznak újrahasznosított alkatrészeket, mindössze egy egyszerűsített technológiával, olcsó gazdasági környezetben előállított utánzatok, másolatok. Az OEM gyártók jogvédelmi procedúrái miatt java részük szabadalomsértő is, ellentétben egy felújított, vagy újjáépített kellékkel.

   - Vásárolj tőlünk, s nyugodtan dőlj hátra, mert ezzel csökkented ökológiai lábnyomodat, s mivel mi itthon termelünk, ezzel hozzájárulsz néhány magyar család megélhetéséhez is.

 

Webáruház készítés