Fizetési megoldás

Te csinálnád?

Egy festékkazetta megtöltése házilag is lehetséges. A youtube-on sok esetben konkrétan a kazetta típusához is találsz videókat, de ha csak egy hasonlót találsz ( Pl.: https://www.youtube.com/watch?v=CdlZsoJE1yA ), némi műszaki érzékkel mást is megtölthetsz.

Töltőporaink, tintáink, kittjeink leírásában találsz közvetlen linket, ahol bemutatják, hogyan töltsd meg kellékedet.

Néhány dologra azért figyelj :

   - ez a mutatvány általában elég koszos, ezt vedd figyelembe!

   - a festékporok nagyon finom szemcsézetűek (ne feledd akár 1200dpi felbontásra is képesek!), a háztartási porszívók sima porszűrői, porzsákjai nem mindig képesek megszűrni ezt a finom port. Ilyenkor szokott előfordulni az, hogy beleporszívózól a kazettába, s a porszívó meg jól kifújja azt, szétszórva a port a kevegőbe....(lásd az előző pontot)

   - az alapos tisztítás elengedhetetlen, az elhasznált portartályt teljesen ki kell üríteni, a portartályban se hagyj a régi porból, mert a különböző töltőporok keveredése nem szerencsés.

   - a festékkazetták kritikus súrlódási pontjait célszerű kenőanyaggal kenni (grafitos szilikonzsír), de ha ez a kenőanyag kijut máshová is, az baj lehet.

   - rendkívül óvatosan kell bánni az alkatrészekkel, a karcolódás a hengereken szinte kivétel nélkül meg fog jelenni a lenyomaton.

   - tőlünk bármit beszerezhetsz az áruházban található alkatrészeken kívül is , csak írj, ha kell valami.

 

A többi rád van bízva, sok sikert!

Nálunk találsz töltőport, chipet (a töltőkittekhez adunk gumikesztyűt is), és ha akarod, üres kazettát is tudsz vásárolni!

Webáruház készítés